Tusen takk til BRØDRENE EK i Bukta

TUSEN TUSEN HJERTELIG TAKK!!!!
Tusen takk til BRØDRENE EK i Bukta som var innom Kultursenteret Sisa og satte ny farge på Kafeen vår. Tusen takk til interiørarkitekt Therese Jakobsen for en fantastisk fin jobb.
Samtidig som Sisa forberedte ikke mindre enn 3 arrangementer denne helga. Vi jobbet med en demonstrasjon sammen med syrerne på sentrum, tur til Havfiskefestivalen på Sørøya sammen med Finnmarkskollektivet og den årlige Vårfesten for utviklingshemmede i regi av NFU Alta.
Vi på Sisa var derfor veldig opptatt denne fredagen og løp rundt omkring i hele bygget. Mulig var vi litt i veien for håndverkerne fra Brødene Ek der vi sprang inn og ut av kafeen og lette etter og bar på utstyr. Men for noen hyggelige og profesjonelle håndverkere skal en lete lenge etter. Godt humør og effektive det var de hele tiden.
Jeg synes det er fantastisk hyggelig når næringslivet engasjerer seg på denne måten og bidrar til at Sisa kan bli enda bedre. Det skal sies at Sisa har veldig lite penger og det betyr at kafeen vår aldri har fått den oppgraderingen den fortjener. Her arrangeres konserter, mindre forestillinger og dansekurs. I løpet av en uke er det derfor mange mennesker innom noe som også betyr slitasje.
Vi vil trygt anbefale Brødrene Ek som gjør en fantastisk jobb. De stilte med en interiørarkitekt, to håndverkere og masse utsyr HELT GRATIS!!!
Her er noen bilder fra de dyktige håndverkerne som var i sving på Sisa.
Vil dere se resultatet av oppussingen?? Velkommen til oss på Sisa.

Check Also

Kultur- og integreringssenter legger ned-makter ikke kampen om penger

Kultur- og integreringssenter legger ned-makter ikke kampen om penger Jobben ved kultursenteret ga Linn Charlotte …