Nytt magasin for Bossekop – Bossekopmagasinet

Kjære Bossekop venner

Det ser ut for at Bossekop igjen er i ferd med å våkne fra dvalen. La oss kalle det for skjønnhets søvnen som kanskje var nødvendig.
Nå oppleves en stor interesse og engasjement for Bossekop.
Kunstverkene som er rundt om på bygningene har skapt et stort engasjement. Karl Helge Vannebo som er sjefskunstneren bak dette prosjektet har lange lister med navneforslag på hvilke personer som bør få en veggplass neste gang.
Bossekopmarkedet har økt i omfang og det kommer nye selgere.
Det begynner å tenkes høyt om et eget monument for skifernæringa. Mange er veldig stolt av skiferhistoria og vil ha den mer frem i lyset. Dette skjer også gjennom et spennende arbeid som Alta Museum jobber med for tiden.
Vedlagt i denne mailen er første utgave av Bossekop magasinet. Vi tenker at det bør utgis 4 ganger i året i forbindelse med store begivenheter i Alta som eksempelvis  Finnmarksløpet, Blues festivalen og Bossekopmarkedet.
Dette nummeret er derfor en test på om det er mulig.
Tema for denne utgaven er Kultursenteret Sisa. Derfor ser dere masse artikler om Sisa.
Neste nummer bør være om næringslivet i Bossekop. Da vil alle artiklene handle om utviklingen av Bossekop sett i et historisk perspektiv.
Jeg vil rette en stor takk til Rolf Edmund Lund for mange gode råd og  Kristian Johnsen for et annerledes og spennende blikk på Bossekopmarkedet.
Tusen takk til Finnmark Motorsenter AS, Alta Autosenter, Coop Finnmark, X5 elektro, Rema 1000 Bossekop og MERK som har gjort dette nummeret mulig å lage.
Sisa har i tillegg mange andre å takke. Disse finnes på logoveggen inne i magasinet
Ta en kikk på magasinet og spre det gjerne til andre venner og bekjente

Check Also

Kultur- og integreringssenter legger ned-makter ikke kampen om penger

Kultur- og integreringssenter legger ned-makter ikke kampen om penger Jobben ved kultursenteret ga Linn Charlotte …