Nyhetsbrev fra Kulturbydelen Bossekop Issue #4

Søt musikk mellom Norge og Russland

«Vi to, dere to, de to». Oppstryk Finnmark er en arktisk samling av strykere fra Murmansk og Finnmark. Orkestret består av alt fra amatører til profesjonelle, barn og voksne. De møtes gjennom musikken to ganger i året, og denne gangen har den samiske komponisten Johan Sara jr. laget en joik som de fremfører sammen. Denne filmen, «Moai, doai, soai»(samisk for «Vi to, dere to, de to») er laget av Altas dyktige filmskaper Kristin Nicolaysen.

https://youtu.be/6haoSZbHcTE

Like barn leker best?

Den italienske fotografen Gabriella Galimberti har tatt bilder av barn fra 58 land i verden sammen med alle lekene de har. Det vekker noen tanker om hvordan den økonomiske fordelingen er rundt om i verden. Men det er også interessant å se hvor mye barn i ulike land setter pris på det de har. 

Les mer 

Håndball er moro for alle


..(Videoen sier det meste). [Se filmen...]

 

Finn mer om Sisa

Da Sisa ble etablert 18 oktober for 10 år siden var ideen å bygge en sosial møteplass i Altasamfunnet hvor mennesker med ulike bakgrunn kunne møtes og bli kjent med hverandre.
Behovet for et uformelt møtested var viktig og det viste seg at mange lokale lag og foreninger manglet lokaler til sine aktiviteter.

Les mer

Nyhetsbrev abonnement

[newsletter]

Kom på besøk

Check Also

Nyhetsbrev fra Kulturbydelen Bossekop Issue #12

BossekopmarkedetDen eldste boplassen i Alta er Bossekop, hvor helleristnigner dokumenterer at det her har vært …