Nyhetsbrev fra Kulturbydelen Bossekop Issue #7

Sisa for folket!

Sisa har helt fra starten vært opptatt av å gi mennesker et trygt sted å være. Sisa er opptatt av å samle mennesker på tvers av kulturer, religioner, generasjoner. Gjennom kreativitet, aktivitet og kunst møtes folk og blir kjent med hverandre, som igjen skaper nye idéer og aktiviteter. En god sirkel. Her er et lite tilbakeblikk på Sisa fra begynnelsen.

Hva har barna egentlig behov for?

 

Dette er en video av en mor som belyser et veldig viktig tema. Vårt materielle samfunn vokser seg bare større og større og barn får mer og mer. Allikevel kaster vi ting som aldri før. Hvorfor klarer vi ikke å forhindre denne trenden, når vi innerst inne vet at det er vår tilstedeværelse og kjærlighet som er det aller viktigste for barna våre?

Sveisen for de kuleste gutta

 

 

Sisa Frisør har spesialisert seg på herre-og gutteklipp. Både eldre herrer og gutter kommer hit for å få seg ny sveis. I tillegg til at de går ut herfra som en ny mann/gutt, så er det også en helt egen opplevelse å være hos Sisa Frisør. Det minner mer om en typisk «barbershop» der praten går og smil og latter alltid sitter løst.

Sisa Frisør på Facebook

Finn mer om Sisa

Da Sisa ble etablert 18 oktober for 10 år siden var ideen å bygge en sosial møteplass i Altasamfunnet hvor mennesker med ulike bakgrunn kunne møtes og bli kjent med hverandre.
Behovet for et uformelt møtested var viktig og det viste seg at mange lokale lag og foreninger manglet lokaler til sine aktiviteter.

Les mer

Nyhetsbrev abonnement

[newsletter]

Kom på besøk

Check Also

Nyhetsbrev fra Kulturbydelen Bossekop Issue #12

BossekopmarkedetDen eldste boplassen i Alta er Bossekop, hvor helleristnigner dokumenterer at det her har vært …